Son Dakika: Leonardo Bonucci çirkin görüntü için özür diledi! Kuzey Makedonya maçı sonrası soyunma odası...

Kuzey Makedonya maçı sonrası İtalya milli takımının kullandığı soyunma odasının görüntüsü sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Leonardo Bonucci yaşananlar için özür dilerken İtalya Milli Takımı İletişim Direktörü Paolo Corbi ise "soyunma odasını videodaki kadar kötü bırakmadık. Tamamen bizim üzerimize yıkılmamalı" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Leonardo Bonucci çirkin görüntü için özür diledi! Kuzey Makedonya maçı sonrası soyunma odası...

İtalya Milli Takımının kaptanlarından Leonardo Bonucci, Kuzey Makedonya karşılaşmasının ardından soyunma odasındaki çirkin görüntüler için özür diledi.

Palermo şehrinde bulunan Renzo Barbera Stadyumu'nda oynanan müsabaka sonrası İtalyan futbolcuların soyunma odasını dağınık ve pis bırakması büyük tepki çekmişti. Soyunma odasının o halini paylaşan Palermo, "Ayıp" ifadesini kullanmıştı.

Türkiye maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında bu çirkin görüntülere ilişkin konuşan Leonardo Bonucci, "Büyük bir hataydı. Bir dahaki sefere daha dikkatli olacağız. Hayal kırıklığına uğramıştık ve bu tür detayların fark yaratacağını düşünemedik. Önümüzdeki maçlarda bu konuya daha çok dikkat edeceğiz. Özür dileriz." dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER