Galatasaray son dakika transfer haberi: Bir sol bek de Aslan'a; Saracchi

Fenerbahçe ile birlikte Galatasaray'da da gündem sol bek. Sarı kırmızılılar, Nagatomo ve Emre Taşdemir’in yetersiz performansı sonrası Uruguaylı futbolcuyu 1.5 yıllığına kiralamak için anlaşma sağladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray son dakika transfer haberi: Bir sol bek de Aslan'a; Saracchi

Galatasaray sol beki Almanya'da buldu: Saracchi... Devre arasında kadroyu tamamen revize etmeye hazırlanan Galatasaray’da, yoğun çalışmalar devam ediyor. Sarı- Kırmızılılar’ın takviye etmeyi planladığı pozisyonlardan biri de sol. 33 yaşındaki Nagatomo ile yolları ayıracak olan, Emre Taşdemir’in bu bölgedeki performansını da yetersiz bulan Sarı-Kırmızılılar, rotayı Almanya’ya çevirdi.

Fanatik'te yer alan habere göre; Bundesliga’da Leipzig forması giyen 21 yaşındaki Uruguaylı sol bek Marcelo Saracchi ile görüşen Galatasaray Yönetimi’nin, hem oyuncuyla hem de kulübüyle anlaşma sağladığı öğrenildi. Galatasaray’ın, genç futbolcuyu 1.5 sezonluğuna kiralayacağı, böylece önümüzdeki sezonun kadro yapılanmasını da şimdiden tamamlayacağı belirtiliyor.

Şef Mehmet Yalçınkaya Markaj'da;

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER