Darp iddialarıyla gündeme gelen Meltem Miraloğlu sessizliğini bozdu

Geçtiğimiz günlerde magazin gündeminde Meltem Miraloğlu'nun kendisinden 48 yaş büyük eşi Patrick tarafından hortumla dövüldüğü iddiası çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncu bu konuyla ilgili ilk kez sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

GASTE24 GASTE24
Darp iddialarıyla gündeme gelen Meltem Miraloğlu sessizliğini bozdu

"Hayat Devam Ediyor" dizisiyle yıldızı parlayan Meltem Miraloğlu, Türkiye'de dizi teklifleri alamayınca Amerika'ya yerleşmişti. Burada 82 yaşındaki Amerikalı Patrick Grady ile nikah masasına oturan Miraloğlu, şok etkisi yaratmıştı. Kendisinden 48 yaş büyük Patrick ile evlenen oyuncu uzun süre magazinde adından söz ettirmişti.

Yaptığı evliliğin ardından farklı iddialarla sık sık gündeme gelen Meltem Miraloğlu'nun, son olarak hamileyken eşi tarafından darp edildiği konuşulmuştu. Ünlü oyuncu, konuyla ilgili iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Instagram hesabından açıklama yapan Meltem Miraloğlu, "Son kez topluca cevaplıyorum, 'Hamile değilim'. Hiç çocuğum yok" ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER