Koronavirüs toplantısında mışıl mışıl uyudu!

Rusya'da yapılan bir koronavirüs teftiş toplantısında ilginç anlar yaşandı. Teftiş müdürü kritik toplantıda uyuyakalınca görüntüsü kameralara böyle yansıdı...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Koronavirüs toplantısında mışıl mışıl uyudu!

Rusya’nın Rostov kentinde koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele önlemleri ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi. Krasnodar kenti İdari Teftiş Müdürü Nikolay Kopiçka, birçok Rus yetkilinin de katıldığı toplantıda uyuyakaldı.

Dünya genelinde aralarında Rus yetkililerin de bulunduğu birçok hükümet yetkilisi, koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

Rusya’nın Rostov kentinde, Kovid-19 pandemisinin etkileri ve salgın ile mücadele önlemleri hakkında bir toplantı gerçekleştirildi. Telekonferans yöntemi ile gerçekleştirilen toplantıya bölgedeki Sağlık Bakanlığı yetkilileri, birçok eğitimci, bölge müfettişleri ve yerel yönetim temsilcileri katıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER