için kaldı

Realme'den iki efsanevi cihaz geliyor!

Realme'den iki efsanevi cihaz geliyor! Şirket henüz bir bilgi paylaşmamış olsa da bazı güvenilir kaynaklar bunu doğrular nitelikte paylaşımlar yaptı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Realme'den iki efsanevi cihaz geliyor!

Birkaç gün önce çıkan söylentilere göre Realme, 2 yeni telefon üzerinde çalışıyordu. Bugün elimize yeni geçen bilgiler cihazların teknik özelliklerini ve modellerin adları hakkında bize önemli bilgiler veriyor.

Bu tür sızıntılar ve iddialar ile ünlü olmuş ve çoğunlukla haklı çıkan @Onleaks kullanıcı adlı Steve H.McFly  Realme'nin yeni cihazları hakkında yeni bilgiler ortaya attı. OneLeaks Twitter üzerinden bu iki cihaz hakkında bir tweet attı. Bu tweet'e göre cihazların adları Realme GT Explorer Master Edition ve Realme GT Master Edition olacak.

Karşınızda Realme'nin yeni cihazları!

Realme'den iki efsanevi cihaz geliyor! - Resim : 1

Cihazların teknik özellikleri ve tasarımına göz atacak olursak Realme GT Explorer Master Edition'da bizi 6.55 inç FHD+ AMOLED ekran karşılayacak Qualcomm'un Snapdragon 870 işlemcisiyle gelecek olan bu telefon 12 GB'a kadar RAM'e ve 512 GB'a kadar depolama alanına sahip olacak. Ayrıca cihaz Android 11 kurulu halde gelecek ve 65W hızlı şarjı destekleyecek.

Realme GT Master Edition'a bakacak olursak Realme'nin bu cihazı GT Explorer Master Edition'a göre daha küçük bir ekranla gelecek. Telefon 6.43 inç FHD AMOLED ekrana sahip olacak ve aynı şekilde 12 GB'a kadar RAM kapasitesi ve 256 GB'a kadar depolama alanı bulunacak.
Cihaz Snapdragon 870 yerine Snapdragon 778G yonga setine sahip olacak ve yine aynı şekilde 65W hızlı şarjı destekleyecek.

Her iki cihazda üçlü kamera kurulumuna sahipken GT Master Edition'ının ön tarafına bakınca bir delik şekilinde  yerleştirilmiş 32MP ön kamera ve arka tarafta ise 64MP + 8MP + 2MP üçlü arka kamera bizi karşılıyor. GT Explorer Master Edition'ının kamera özellikleri hakkında bir bilgi şu anlık yok.


Realme GT Explorer Master Edition ve GT Master Edition'ı 21 Temmuz'da resmi olarak duyurulacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER