için kaldı

Trabzonspor’un gözü Juventuslu Gianluca Frabotta’da

Bordo mavililer sol beki, İtalyan futbolcu Gianluca Frabotta ile takviye etmek istiyor. Tutto Mercato, İtalyan devinde forma giyen 22 yaşındaki sol bek için devreye girildiğini ancak Genoa’nın da aynı futbolcuyla ilgilendiğini yazdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trabzonspor’un gözü Juventuslu Gianluca Frabotta’da

FLuminense’den kiralanan Marlon’un ülkesine dönmesiyle mevcut kadrosunda sol bek olarak sadece Faruk Can Genç bulunan Trabzonspor’un Juventus’un 22 yaşındaki futbolcusu Gianluca Frabotta ile ilgilendiği iddia edildi.

ROTA YiNE iTALYA

Tutto Mercato, daha önce İnter’den Cagliari’ye giden Dalbert ile ilgilenen bordo mavililerin sol bek için yine rotasını İtalya’ya çevirdiğini ve Juventus ile 2025 Haziran’a kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki sol bek için devreye girdiğini yazdı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER