Avcılar'da oturanlar pencereleri açamıyor

İstanbul'un Avcılar ilçesi bu yaz sivrisineklerden şikayetçi. Yeşilkent Mahallesi'nde oturanlar evlerinin pencerelerinin açamadıklarını ifade ederek soruna çözüm bulunmasını istiyor.

GASTE24 GASTE24
Avcılar'da oturanlar pencereleri açamıyor

Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde görülen sivrisinekler, çevre sakinlerini rahatsız ediyor.

Mahalleden geçen dereden dolayı arttığı tahmin edilen sivrisinekler nedeniyle çevre sakinleri şikayetlerini dile getiriyor. Esnaf ve mahalleli, yetkililerin gerekli önlemleri almasını istiyor.

Çevre sakinlerinden Duygu İnak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, akşam üzeri olduğunda evin camlarını açamadıklarını söyledi.

İnak, bu canlıların normal sivrisinek gibi olmadığını anlatarak, "Isırdığı zaman çocukların vücudu kabarıyor, kanıyor. Şikayetçiyiz. Buranın temizlenmesini istiyoruz. Çocuklarımız rahat uyusun." dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER