İYİ Parti'de 2. Olağan Kurultay başladı

İYİ Parti’de ‘Millet Bizi Çağırıyor’ sloganıyla başlayan 2. Olağan Kurultayı’nda Meral Akşener, seçime tek aday olarak giriyor.

GASTE24 GASTE24
İYİ Parti'de 2. Olağan Kurultay başladı

İYİ Parti 2. Olağan Kurultayı başladı.

İYİ Parti, “Millet Bizi Çağırıyor” sloganıyla bugün ANFA Altınpark’ta 2. Olağan Kurultayı’nı gerçekleştiriyor. 

Bin 379 delege Genel Başkanlık ve parti yetkili kurullarının seçimi için oy kullanacak.

Genel Başkan Meral Akşener’in liderlik için tek aday olması beklenen kongrede asıl yarış, Genel İdare Kurulu’nun (GİK) 50, Merkez Disiplin Kurulu’nun (MDK) 11 üyeliği için olacak.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz yapılacak kurultaya parti görevlileri, delegeler ve medya mensupları dışında kimse alınmadı.

Genel Başkan Meral Akşener'in kurultayın yapıldığı Altınpark'taki alana gelmesi ve delegeleri selamlamasının ardından Divan Başkanlığı oluşturuldu.

Kurultay, Divan Başkanlığı'na seçilen Kalkınma Politikaları Başkan İsmail Tatlıoğlu ve Genel Sekreter Uğur Poyraz'ın konuşmasının ardından çalışmalarına başladı.

Daha sonra gündem gereği saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı ve şehitler için Fatiha Suresi okundu.

Kaynak: AA - Milliyet

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER