için kaldı

Sergen Yalçın: "Fenerbahçe'nin transferi Falette ile ilgilendik ama..."

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Antalya kapında önemli açıklamalar yaptı. Guilherme'nin durumu hakkında bilgiler veren Yalçın, Ozan Tufan'ın durumu hakkında da konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sergen Yalçın: "Fenerbahçe'nin transferi Falette ile ilgilendik ama..."

Ligimizin gördüğü en yetenekli oyuncuların başında gelen Sergen Yalçın yeşil sahalardaki göze hoş gelen futbolunu şimdi çalıştırdığı takımlarla geniş kitlelere ulaştırmaya devam ediyor. Geçen sezon Alanya bu yıl Yeni Malatya ile birlikte Süper Lig'in en heyecan verici futbollarından birini oynatan Sergen Yalçın futboldan kopma noktasına gelen Ozan Tufan'ın yeniden çıkışa geçmesinde de baş roldeydi. Peki nedir Sergen hocanın sırrı. Sergen Yalçın, Antalya kampında Asist Analiz'e verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sezonu biraz erken açtınız dolayısıyla ligin ilk yarısının sonuna doğru bir düşüş oldu. Normal karşılanabilir mi?

Normalin bir 3-4 puan yukarısında bitirebilirdik sezonu... Uzun bir dönem geçirdik, bazı şanssızlıklar yaşadık. Sakatlanan oyuncularımız oldu. Bazı maçlardaki kötü oyun, bazı futbolcularımızı kullanamama gibi sebepler bizi 24 puanda bıraktı. Kötü bir puan değil bizim için ama çok iyi bir puan da değil, 27-28 yapabilirdik.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER