Barcelona'da Lionel Messi'nin büyük hayal kırıklığı! Tam 6 yıl sonra bir ilk...

Barcelona'da profesyonel kariyerinin takım bazında sportif olarak en başarısız dönemlerinden birini geçiren Lionel Messi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde PSG tarafından saf dışı bırakıldıkları maçta tam 6 yıl sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Barcelona'da Lionel Messi'nin büyük hayal kırıklığı! Tam 6 yıl sonra bir ilk...

Spor Arena Detay - UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde Barcelona, ilk maçta sahasında 4-1 mağlup olduğu Paris Saint Germain ile 1-deplasmanda 1 berabere kaldı ve Lionel Messi tam 16 yıl sonra ilk kez çeyrek finali göremedi.

Arjantinli yıldız, Parc des Princes'de oynanan karşılaşmada Kylian Mbappe'nin 30. dakikada penaltıdan attığı gole 37. dakikadaki jeneriklik golüyle cevap vermiş ve skoru 1-1'e getirmişti. Bu golden yalnızca 11 dakika sonra kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Lionel Messi, penaltıyı gole çeviremedi ve müsabaka bu skorla sona erdi.

Yetenekli oyuncu böylece UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tam 6 yıl sonra ilk kez penaltı kaçırmış oldu. Bundan önceki 8 penaltısını gole çeviren Arjantinli isim, son olarak 2015 yılında oynanan Manchester City maçında penaltı atışından yararlanamamıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER