Kadın güreşçiler Avrupa Şampiyonası öncesi iddialı

Macaristan’da düzenlenecek Büyük Kadınlar Avrupa Güreş Şampiyonası hazırlıklarını Aladağ Güreş Kamp Merkezi’nde sürdüren A Milli Takım’da hedef, Avrupa’nın zirvesine çıkmak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kadın güreşçiler Avrupa Şampiyonası öncesi iddialı

28 Mart-3 Nisan 2022 tarihleri arasında Budapeşte’de yapılacak olan şampiyona öncesinde A Milli Takım kampını ziyaret eden Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, DHA’ya yaptığı açıklamada, "Milli sporcularımızın moralleri yerinde, hepsi iddialı, umut dolu. Sakatlık yaşamadan şampiyonaya gitmek bizim için önemli. Şu anda şükür, her şey yolunda" dedi.  

BAŞKAN EROĞLU: YİNE TARİH YAZMAYA GİDECEĞİZ 

Mart ayında Bulgaristan’da yapılan U23 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Türkiye’nin rekor madalya ile döndüğünü hatırlatan Başkan Eroğlu, şöyle devam etti:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER