Galatasaray UEFA listesini belirledi! Marcao detayı

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi kadrosu belli oldu. Takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldıran ve kadro dışı bırakılan Marcao da UEFA'ya verilen listede yer aldı.

GASTE24 GASTE24
Galatasaray UEFA listesini belirledi! Marcao detayı

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda Lazio, Lokomotiv Moskova ve Marsilya ile eşleşen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim kadroyu belirledi.

Yeni transfer Halil Dervişoğlu kadroya dahil edildi. Kerem Aktürkoğlu'na fiziki saldırısı sonrası kadro dışı bırakılan Marcao'nun da listede yer alması dikkati çekti.

İşte Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi kadrosu:

Mostafa Mohamed, Kerem Aktürkoğlu, Taylan Antalyalı, Atalay Babacan, Babel, Berk Balaban, Ömer Bayram, Sacha Boey, Cicaldau, İsmail Çipe, Halil Dervişoğlu, Diagne, Marcao, Feghouli, Emre Kılınç, Berkan Kutlu, Luyindama, Morutan, Muslera, Nelsson, Alpaslan Öztürk, Arda Turan, Van Aanholt, Yedlin.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER