için kaldı

TBMM Başkanı Şentop ile Bakanlar Gül ve Muş, Sivas'ta cenazeye katıldı

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Ticaret Bakanı Mehmet Muş Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'in annesi Sultan Bilgin'in (71) Kangal ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
TBMM Başkanı Şentop ile Bakanlar Gül ve Muş, Sivas'ta cenazeye katıldı

Geçirdiği kalp krizi sonucu dün hayatını kaybeden Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgen'in annesi Sultan Bilgin için Kangal ilçesine bağlı Alacahan köyü Tarihi Alacahan Camisi'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene, Bilgin'in ailesi, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Adalet Bakan Yardımcıları Uğurhan Kuş, Zekeriya Birkan, Sivas Valisi Salih Ayhan, Yozgat Valisi Ziya Polat, AK Parti Sivas Milletvekilleri İsmet Yılmaz ve Habip Soluk, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Güler, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ile vatandaşlar katıldı. Sultan Bilgin'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi. Cenazenin ardından başkan Bilgin, taziyeleri kabul etti. TBMM Başkanı Şentop ile bakanlar Gül ve Muş taziyenin ardından köyden ayrıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER