F.Bahçe'nin yeni forvetini açıkladılar! 3 yıllık sözleşme

Transferleri üst üste bitiren ve 2020-21 sezonunu galibiyetle açan Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor. Son olarak ezeli rakibi Beşiktaş'ın da ilgilendiği Nazım Sangare'yi kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde sıra santrfor transferinde. Forvet hattı için Dünyanın dört bir yanından birçok ismi gündemine alan sarı-lacivertlilerin forvet transferini bitirdiği ve yıldız oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacağı öne sürüldü. İşte Fenerbahçe'nin yeni golcüsü...

GASTE24 GASTE24
F.Bahçe'nin yeni forvetini açıkladılar! 3 yıllık sözleşme

Transferin hızlı takımlarından Fenerbahçe'de hareketlilik devam ediyor.

 Vedat Muriqi'nin satışı nedeniyle golcü arayışlarına devam eden atan sarı-lacivertliler, Jailson'u da Çin'e yollayarak önemli bir geliri daha kasasına koydu.

4.5 milyon Euro ile kasasını dolduran Kanarya, bu satışın ardından transferde elini iyice kuvvetlendirdi ve forvet transferini bitirmek için devreye girdi.

Haberin devamı için tıklayın 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER