Doğuş Otomotiv'den 'Volkswagen' iddialarına cevap

Yeni açacağı fabrikası için Türkiye'ye daha sıcak bakan Volkswagen'in (VW),böyle bir durumda Türkiye'deki satış ve servis faaliyetlerini üzerine alacağı iddia edilmişti. Söz konusu iddialara cevap ise Volkswagen'in Türkiye distribütörü Doğuş Otomotiv'den geldi.

GASTE24 GASTE24
Doğuş Otomotiv'den 'Volkswagen' iddialarına cevap

Doğuş Otomotiv, Volkswagen'in Türkiye distribütörlüğünün sona ereceğine ilişkin çeşitli basın yayın organlarında ve ortamlarda yer alan haberlerin asılsız olduğunu bildirdi.

VW markası ile mevcut sözleşmemiz süresizdir

Habertürk'te yer alan habere göre, şirketten yapılan açıklamada, "Çeşitli basın yayın organlarında ve ortamlarda, Volkswagen'in yatırım için Türkiye'yi tercih ettiği, distribütörlük faaliyetlerini yürütmekte olan şirketimizle distribütörlük ilişkisini sonlandıracağına ilişkin haberler yer almaktadır. Şirketimizin, 25 yıldır devam eden Türkiye distribütörlüğünün sona ereceğine ilişkin haberler tamamen asılsız olup, VW markası ile mevcut sözleşmemiz süresizdir" ifadesi yer aldı.

Doğuş Otomotiv'in açıklamasında, Volkswagen grubunun, Türkiye'de yatırım yapmasının ülke ve otomotiv sektörü adına çok yararlı bir gelişme olacağı aktarılırken, söz konusu kararın Volkswagen yönetimine ait olup, henüz resmi bir açıklamanın yapılmadığı vurgulandı.

Yeni açacağı fabrikası için Türkiye ile Bulgaristan arasında kalan, fakat Alman basınına göre Türkiye'ye daha sıcak bakan Volkswagen'in (VW),böyle bir durumda Türkiye'deki satış ve servis faaliyetlerini üzerine alacağı iddia edilmişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER