Galatasaray'ın golcüsü Mbaye Diagne'ye 3 ay ceza! Belçika'da olay olmuştu...

Galatasaray'ın geçen sezonu Premier Lig'e veda eden West Bromwich'te kiralık olarak geçiren Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, trafik kurallarına uymadığı gerekçesiyle ceza aldı ortaya çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'ın golcüsü Mbaye Diagne'ye 3 ay ceza! Belçika'da olay olmuştu...

Sarı kırmızılılarla 2023'e kadar sözleşmesi bulunan, West Bromwich'ten önce de Belçika Ligi ekiplerinden Club Brügge'de kiralık olarak forma giyen Diagne, trafik kurallarına uymadığı gerekçesiyle 3 ay araç kullanma yasağı ve 1840 avro para cezası aldı.

2019-20 sezonunu Club Brügge'de kiralık olarak geçiren, sahadaki performansından çok saha dışında yaşadığı olaylarla anılan ve kadro dışı kalan Diagne'nin, Belçika'da trafik kurallarına uymadığı gerekçesiyle ceza aldığı ortaya çıktı.

30 yaşındaki futbolcunun 5 Nisan 2020 tarihinde araba kullanırken 3 yaşındaki çocuğunun emniyet kemerinin takılı olmadığı ve geçersiz ehliyet nedeniyle 3 ay araç kullanma yasağı aldığı, ayrıca 1.840 avro para cezasına çarptırıldığı açıklandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER