Son Dakika: Fenerbahçe ve Galatasaray'dan Türk futboluna gençlik aşısı! Çarpıcı transfer çalımı...

Son dakika haberi... Galatasaray ve Fenerbahçe'nin genç yıldızları, bu sezon Türk futboluna damga vuruyor. Artık süperstar alamayan kulüpler, kendi yıldız isimlerini ortaya çıkarıyor. Pereira ile altyapı önyargısını kıran F.Bahçe’de Muhammed Gümüşkaya ile Arda Güler’in ardından Fatih Yiğit Şanlıtürk vitrine çıkarıldı. G.Saray’da ise ‘gençlik’ vurgusunun sonrasında son olarak Barış Alper Yılmaz sahne aldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Fenerbahçe ve Galatasaray'dan Türk futboluna gençlik aşısı! Çarpıcı transfer çalımı...

Spor Servisi Süleyman ARAT Türk genç yıldızlar Avrupa kupalarındaki performanslarıyla kendilerini göstererek, “Gelecekte bizi daha çok konuşacaksınız” mesajını net şekilde verdi. Özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray’ın genç yıldızları henüz sezon başı olmasına rağmen şimdiden göze girmeyi başardı.

Altyapılarından yıldız futbolcu yetiştiremediği için ağır eleştirilere uğrayan Fenerbahçe’den başlayacak olursak... Muhammed Gümüşkaya ve Arda Güler’den sonra önceki gün de Fatih Yiğit Şanlıtürk’ün vitrine çıkması camiada sevinçle karşılandı.

ARDA'YI PEKMEZCİ KEŞFETTİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER