12 saatlik uçuşta büyük sürpriz!

Pazar günü United Flight'a ait bir uçak yaklaşık 12 saatlik uçuşları sırasında sürpriz bir doğuma sahne oldu. Uçak içindeki doktorların yardımı ile doğum yapan genç kadın bebeğini Atlantik Okyanusu'nun ortasında kucağına aldı.  

HÜRRİYET HÜRRİYET
12 saatlik uçuşta büyük sürpriz!

Gana'dan kalkıp Washington'a uçan United Flight'ın 997 numaralı uçuşu Atlantik Okyanusu'nun tam ortasındayken sürpriz bir olaya sahne oldu.

Şubat ayı sonlarında doğum yapması beklenen hamile bir kadının uçuş sırasında doğum sancıları başladı.Uçuş ekibi olaya anında müdahale etti ve ABD'de doktorluk yapan Ganalı bir doktor devreye girdi.

Uçağın business class bölümüne alınan kadın burada doktorun müdahalesiyle sağlıklı bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Beklenmedik doğum sorunsuz gerçekleşti ve anne çocuğunu kucağına aldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER