için kaldı

Kuran'da geçen kız bebek isimleri ve anlamları

Bir bebeğin dünyaya gelecek olması anne babasına eşi benzeri bulunmayacak bir mutluluk yaşatır. Bebeğin cinsiyetinin belli olmasından itibaren anne babalar bebeklerine hangi ismi koyacakları konusunda düşünmeye başlarlar. Kuran’da geçen isimleri çocuklara vermek bir gelenek halini almıştır. Kız bebek isimlerinde Kuran’da geçen isimleri ve anlamlarını sizler için hazırladık.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kuran'da geçen kız bebek isimleri ve anlamları

Anne ve babalar için bebeklerine Kuran’da geçen isimleri koymak onlar için manevi olarak büyük bir önem taşımaktadır. Hem erkek bebekler için hem de kız bebekler için Kuran’da geçen çok fazla anlamı güzel isim bulunuyor. Birbirinden güzel ve farklı anlamları olan birçok bebek ismi Kuran’da geçiyor.

Anne baba olmanın mutluluğunu yaşayan aileler bebeklerinin ömürleri boyunca kendilerinde taşıyacakları isimleri seçiyor olmanın sorumluluğunu da hissediyorlar. Bebeklerine hem söylenişi hem de anlamı güzel olan ve Kuran’da geçen isimler arayan aileler için Kuran’da geçen kız bebek isimlerini ve anlamlarını yazımızda derledik.

“A” Harfiyle Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER