Gaziantep'in hocası Sumudica: "Antalyaspor maçını kazanmamız gerekiyor"

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, son oynanan Galatasaray maçı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Özel bir takım olduğumuzu gösterdik. Saygıyı da alkışı da hak ediyoruz" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gaziantep'in hocası Sumudica: "Antalyaspor maçını kazanmamız gerekiyor"

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Rumen teknik adam, Galatasaray maçında son saniyeye kadar savaşan bir takım izlettikleri için mutlu olduğunu ifade etti. Rumen teknik adam, pazar günü oynayacakları Antalyaspor maçını da kazanarak alınan bir puanı daha değerli hale getirmek istediklerini de söyledi.

"Saygıyı da alkışı da hak ediyoruz"

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Galatasaray maçında 3-1’den geri dönmenin küçümsenemeyecek bir başarı olduğunu ifade ederek, "Karşılaşma öncesinde de yaptığım açıklamalarda maçın ne kadar zorlu geçeceğini söylemiştim. Galatasaray, içinde bulunduğu şartlar ne olursa olsun her zaman güçlü bir rakip olacaktır. Nitekim de böyle bir karşılaşma yaşadık. 1-0 öne geçtik sonrasında 3-1 yenik duruma düştük. Ancak sahada değişmeyen tek bir şey vardı o da futbolcularımızın kazanma arzusuydu. Bir an olsun maçı bırakmadık ve saygıyı da alkışı da hak edecek bir performansla bir puan kazandık. Bu karşılaşmadan bir şeyler kazanmayı fazlasıyla hak etmiştik ve taraftarlarımızı memnun ettiğimiz için çok mutluyum. Maçtan sonra hakem kararlarının değil de takımımızın mücadelesinin konuşulmasını ben de isterdim ancak futbol böyle bir şey. Bazen ne yaparsanız yapın maçın önüne geçecek olaylar yaşanabiliyor. Ancak benim için tek şey unutulmaz bir geri dönüşle puan almasını bildik ve hep bunu hatırlayacağım" şeklinde konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER