için kaldı

Göztepe'de 'makas' kazası: 2'si ağır 3 yaralı

Kadıköy D-100 Karayolu Göztepe mevkiinde makas atarak ilerlediği iddia edilen bir otomobilin neden olduğu kazada 2’si ağır 3 kişi yaralandı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet orta refüje fırladı. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu Ankara istikametinde ulaşım bir süre tamamen durdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Göztepe'de 'makas' kazası: 2'si ağır 3 yaralı

Kaza saat 00:00 sıralarında D-100 Karayolu Göztepe Merdivenköy mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Ankara istikameti yönünde, trafikte makas atarak ilerleyen ve içerisinde ikisi kadın 4 kişinin bulunduğu 58 EL 359 plakalı otomobilin sürücüsü Tunga Y. direksiyon hakimiyetini kaybederek önce bariyerlere ardından da seyir halindeki iki motosiklete çarptı.

ÇARPMANIN ETKİSİYLE ORTA REFÜJE FIRLADI

Tunga Y.’nin kullandığı otomobilin çarptığı 34 AL 8635 plakalı motosiklet çarpmanın etkisiyle takla atarak orta refüje fırladı. Otomobilin çarptığı Özgür Orhan’ın kullandığı 48 V 4983 plakalı motosiklet ise bariyerlere çarpmadan son anda durabildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER