İrfan Buz Tetteh transferi için tarih verdi! 'Bu hafta içi umarım biter'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, yeni sezon hazırlıkları kapsamında kamp yaptıkları otelin sahasında basın mensuplarına açıklamada bulundu. Deneyimli teknik adam, sarı-siyahlıların eski futbolcusu Benjamin Tetteh ile anlaşmaya yakın olduklarını duyurdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İrfan Buz Tetteh transferi için tarih verdi! 'Bu hafta içi umarım biter'

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Yeni Malatyaspor’da teknik direktör İrfan Buz, açıklamalarda bulundu.

Konakladıkları otelin sahasında yaptıkları idman öncesinde konuşan İrfan Buz, kamp çalışmaları ile ilgili olarak, "İlk etaplar organizasyonlardan dolayı kendi sahanızda olduğu zaman daha iyi oluyor. Malatya’daydı, 5-6 günlük bir süreçti. Orada organizasyonla ilgili olayları bitirdikten sonra ilk etabımız Bolu’da başladı. Ayın 8’inde geldik, başladık. Enerji dolu ve güzel bir şekilde başladık. Her şey yolunda gidiyor. 2 tane transferimiz geldi. Çok önemli transferler bizce. Hem takımımıza çok karakterli ve önemli futbolcular kazandırdığımız için mutluyuz. Transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Taraftarlarımız bekliyor tabii, biz de aynı şekilde. İnşallah önümüzdeki hafta; transfer komitemiz, bizler ve başkanımız bu konuda gerçekten çok yoğun çalışıyoruz. Transferler çok kolay olmuyor ve doğru transferleri yapmak durumundayız. O yüzden zaman zaman sıkıntılar olabiliyor süreçle ilgili ama umarım önümüzdeki haftada 3-4 tane futbolcu bize katılır. Teknik adam açısından da çok önemli, sisteminizi fiziksel anlamda hazırlamak durumundasınız. Çok çetin bir lig bizi bekliyor. O yüzden burada temelini atıp Allah’ın izniyle güzel bir start alırız" dedi.

"TETTEH TRANSFERİ UMUYORUM BU HAFTA İÇİNDE BİTER"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER