Meizu 17 ve 17 Pro çok iddialı! İşte son detaylar!

Çin merkezli üretici Meizu’nun tepe modellerine dair bilgiler yavaş yavaş açığa çıkıyor. İşte Meizu 17 ve 17 Pro hakkındaki son detaylar!

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Meizu 17 ve 17 Pro çok iddialı! İşte son detaylar!

Akıllı telefon pazarında yer edinmeye çalışan markalardan birisi olan Meizu, yeni amiral gemi modellerini sahaya sürmeye hazırlanıyor. Daha önce fiyat-performans ürünleri ile adını duyuran Meizu, tepe modelleri konusunda şu ana kadar çok da başarılı olamadı. Bu kez hata yapmak istemeyen şirket yetkilileri, ipleri sıkı tutuyor. 8 Mayıs 2020 tarihinde tanıtılmasını beklediğimiz telefonların tanıtım tarihleri hatırlanacağı üzere daha önce iki kez ertelenmişti.

Şirketin yeni tepe modelleri Meizu 17 ve 17 Pro hakkında hala çok fazla şey bilmiyoruz. Yer yer bazı sızıntılar gelse de, bunlar hala bizleri heyecanlandıracak düzeyde değil ve muhtemelen de telefon hakkındaki tam bilgileri ancak 8 Mayıs gününde öğrenebileceğiz. Fakat Meizu tarafından paylaşılan son bilgiler, bizlerin heyecanını biraz olsun arttırmaya yetti. Öyle ki söz konusu cihazlardan Meizu 17 Pro, 129 derecelik ultra geniş açılı bir kameraya sahip olacak. Eğer bu gerçekleşirse Meizu 17 Pro, piyasadaki en geniş ultra geniş açılı kameralardan birine sahip olmuş olacak.

Meizu 17 ve 17 Pro çok iddialı! İşte son detaylar! - Resim : 1

Markanın yeni tepe modelleri Meizu 17 ve 17 Pro hakkında paylaşılan bir diğer önemli bilgi ise mükemmel stereo hoparlörleri ile ilgili. Buna göre telefonlar, üçüncü nesil çift ultra lineer stereo ile harika bir ses deneyimi sunacak.

Daha önce Meizu 17 modeline ait birkaç sızıntı özellik de belli olmuştu. Bunları da hemen sizlerle paylaşalım. Bu sızıntılara göre Meizu 17 4.500 mAh’lik bir bataryaya sahip olacak ve 30W hızlı şarjı destekleyecek. Bunun yanı sıra cihazın gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 865 işlemcisinden alacağı da kesin. Bu arada arka taraftaki dörtlü kamera kurulumunu da unutmamak gerek. Şimdilik bildiklerimiz bunlarla sınırlı ve heyecanla 8 Mayıs'ı beklemeye devam ediyoruz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER