Kuşadası'nda plajlarda yoğunluk; sosyal mesafe kalmadı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde hava sıcaklıklarının yükselmesiyle yerli turistler ile kentte yaşayanlar sahil ve plajlara akın etti. Kalabalık nedeniyle sosyal mesafe kuralına uyulmadığı Kadınlar Denizi'nde, zabıta ekipleri kumsaldakilere uyarılarda bulundu.  

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kuşadası'nda plajlarda yoğunluk; sosyal mesafe kalmadı

Ege Bölgesi'nin turistik kenti Kuşadası'nda 34 dereceyi aşan sıcaklardan bunalan turist ve Kuşadalılar, soluğu sahil ve plajlarda aldı. Deniz suyu sıcaklığının 23 derece olarak ölçüldüğü ilçede serinlemek isteyenlerin en çok tercih ettiği yer kentin dünyaca ünlü plajı Kadınlar Denizi oldu.

Kuşadası'nda plajlarda yoğunluk; sosyal mesafe kalmadı - Resim : 1

Tatilcilerin ilgisi nedeniyle Kadınlar Denizi'ndeki 600 metrelik plajda yoğunluk oluştu. Kalabalık nedeniyle sosyal mesafe kuralının ortadan kalktığı plajda, Kuşadası Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri anons yapıp, vatandaşlara maskelerini takmaları ve sosyal mesafe kuralına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Kuşadası'nda plajlarda yoğunluk; sosyal mesafe kalmadı - Resim : 2

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER