Ertuğrul Ersoy: "5 büyük ligden ve Süper Lig'in kalburüstü takımlarından teklif aldım..."

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının Fransa'da etkisini artırmasının ardından Türkiye'ye dönen ve çalışmalarına memleketinde devam eden 23 yaşındaki oyuncu, Ligue 2 ekibi Le Havre'yi tercih etmesi, kariyeri, hedefleri ve A Milli Takım hakkında AA muhabirine açıklamada bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ertuğrul Ersoy: "5 büyük ligden ve Süper Lig'in kalburüstü takımlarından teklif aldım..."

Bursaspor'da genç yaşta kaptanlığa yükselen ve gösterdiği performansla birçok kulübün dikkatini çeken Ertuğrul Ersoy, Süper Lig'in yanı sıra Avrupa'nın 5 büyük liginden teklifler olmasına rağmen sezon başında Le Havre'ye transfer oldu.

Le Havre'nin Avrupa'nın büyük kulüplerinin takibinde olduğunu aktaran Ertuğrul, şöyle konuştu:

"Bursaspor'da hayalim olan kaptanlığa ulaştıktan sonra hedefim Avrupa'ydı. Çocukken kendime Bursaspor kaptanlığını hedef olarak koymuştum. Bir dönem en genç kaptan olacağımı söylemiştim. Çok şükür bunları başardım. Ardından da ülkemi Avrupa'da temsil etme adına, 'Ayrılırsam bir gün Avrupa'ya gideceğim.' demiştim. Geçen sezonun sonunda ligimizde kalburüstü takımlardan ve Avrupa'nın 5 büyük liginden teklifler aldım ancak Le Havre'yi seçtim. Öncelikle teknik direktörümüz Paul Le Guen'e çok güveniyorum. Aynı zamanda araştırdığımda buradan daha iyi sıçrama yapabileceğimi gördüm. Ligue 1, İtalya Serie A veya İspanya La Liga'dan takımları tercih etseydim Le Havre'de 1 yılda gerçekleştireceğim sıçramayı yapamayacağımı düşündüm. Bunun da karşılığını geçtiğimiz devre arasındaki tekliflerle aldım."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER