Son Dakika... Adana Demirspor'un yeni golcüsü Mario Balotelli'den sürpriz çıkış! 'Ben deli değilim!'

Adana Demirsporun yeni transferi Mario Balotelli, takımının Bolu kampına giderek antrenmanlara başladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika... Adana Demirspor'un yeni golcüsü Mario Balotelli'den sürpriz çıkış! 'Ben deli değilim!'

Mavi-lacivertli ekibe geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Balotelli, "Türkiyedeki kulüplerden daha önce birçok transfer teklifi aldım. Fakat Başkan Murat Sancak ile karakterimizin benzer olduğunu fark edince buraya gelmeye karar verdim" dedi.

Transfer dönemini hızlı geçiren Süper Ligin yeni ekibi Adana Demirspor, dünyaca ünlü kulüplerde top koşturan Mario Balotelli transferiyle gündemde bomba etkisi yarattı. Mavi-lacivertliler, son olarak İtalya Serie B ekiplerinden Monza’nın forması giyen İtalyan forveti 3 yıllığına kadrosuna kattı. Dün akşam Boluya giden Balotelli, takım kampına geçerek çalışmalarına başladı.

Son Dakika... Adana Demirspor'un yeni golcüsü Mario Balotelli'den sürpriz çıkış! 'Ben deli değilim!' - Resim : 1

Antrenman sonrası açıklamalarda bulanan 30 yaşındaki golcü, "Transfer süreci çok keyifli geçti. Yeni geldim ve takım arkadaşlarımı tanımaya çalışıyorum. İyi bir ekibin içindeyim. Burada olduğum için çok mutluyum. Türkiyedeki kulüplerden daha önce birçok transfer teklifi aldım. Fakat Başkan Murat Sancak ile karakterimizin benzer olduğunu fark edince buraya gelmeye karar verdim" diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER