için kaldı

Angersli Farid El Melali, kamuya açık alanda mastürbasyon yaptığı için gözaltına alındı

Fransız ekibi Angers'in genç yıldızı Farid El Melali, evinin bahçesinde mastürbasyon yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Polis sorgusunda suçunu itiraf eden El Melali mahkemeye çıkacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Angersli Farid El Melali, kamuya açık alanda mastürbasyon yaptığı için gözaltına alındı

Cezayir Mili Takımı'nın oyuncusu olan Farid El Melali, bu olaydan sadece birkaç saat önce kulübüyle 2023’e kadar sözleşmesini uzatmıştı. 

22 yaşındaki oyuncu, polis sorgusunda "Yalnız olduğumu sanıyordum’ diyerek suçunu itiraf etti. Farid'in avukatı Sandra Chirac-Kollarik ise "Kimseyi hedef almıyordu, kimseye karşı saldırgan bir tutumu yoktu" ifadelerini kullandı.

Polis tarafından serbest bırakılan El Melali için yargı süreci başlayacak. Savcılık, oyuncu hakkında Nisan ayında da benzer bir suçlamanın yapıldığını iddia ediyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER