Melike Öcalan ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ı unutmadı: 'Anlatılmaz yaşanır'

Bir dönem ekrana birlikte çıktığı Vatan Şaşmaz'ı Melike Öcalan ölüm yıl dönümünde unutmadı. Öcalan, Vatan Şaşmaz ile çekilmiş fotoğrafını 'Öyle güzel anılar biriktirdik ki anlatılmaz yaşanır. İyi ki yaşamışız. İyi ki güzel cümlelerle geçmişsin bu hayattan' notuyla paylaştı.

GASTE24 GASTE24
Melike Öcalan ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ı unutmadı: 'Anlatılmaz yaşanır'

Rahmetli Vatan Şaşmaz ile bir dönem 'Sabah Şekerleri' programını sunan Melike Öcalan, Şaşmaz'ı ölümünün 4'üncü yıl dönümünde unutmadı. Oyuncu ve sunucu Melike Öcalan, eski partneri Vatan Şaşmaz'ı ölümünün 4'üncü yıl dönümünde andı.

"Öyle güzel anılar biriktirdik ki anlatılmaz yaşanır"

Öcalan, Vatan Şaşmaz ile çekilmiş fotoğraflarını "Öyle çok şey var ki yazılacak... Belki de bir ömre yetmeyecek kadar güzel anılar. Öyle güzel anılar biriktirdik ki anlatılmaz yaşanır. İyi ki yaşamışız. İyi ki güzel cümlelerle geçmişsin bu hayattan" notuyla paylaştı.

Melike Öcalan ve Vatan Şaşmaz, 2000'lerin başında birlikte sundukları ‘Sabah Şekerleri’ programıyla hafızalarda yer etmişti.

Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos 2017'de İstanbul'da bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından öldürülmüştü.

Kaynak: TV100

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER