Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

F5HABER F5HABER
Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

'Harekat milli imkan ile gerçekleştirilmiştir'

Başbakanlık Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan açıklamada, "Suriye'deki DAEŞ terör örgütü ile Kuzey Irak'taki PKK terör örgütü hedeflerine dönük icra edilen harekat Türk Silahlı Kuvvetleri'nin milli imkan ve kabiliyetleri ile gerçekleştirilmiştir. İcra edilen hava harekatı ile eşzamanlı olarak Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na ait ateş destek vasıtaları ile Suriye'nin kuzeyindeki DAEŞ terör örgütüne ait hedefler ve Irak'ın kuzeyindeki PKK terör örgütüne ait hedefler ateş altına alınmıştır" denildi.

...

"Gün omuz omuza verme günüdür"

Siyasi partilere seslenen Davutoğlu, "Gün bugündür, gün omuz omuza verme günüdür. Bu çağrılarımıza kulak tıkayan siyasi partilerimize, olumlu yaklaşan siyasi partilerimizle birlikte, yeniden herkesin bir değerlendirme yapması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

...

'Böyle bir kritik aşamada yürüyüşe izin vermeyiz'

Başbakan Ahmet Davutoğlu İstanbul Valiliği'nin izin vermediği yürüyüşle ilgili, "Kesinlikle önceden izin almadan ve güvenlik tedbirleri alınmadan tam da böyle bir kritik aşamada bir yürüyüşe izin vermeyiz" dedi.

...

'ABD ile yürütmekte olduğumuz...'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "ABD ile yürütmekte olduğumuz DEAŞ ile mücadeleye ilişkin işbirliğimizde artık üzerinde mutabakata varılan somut bir çerçeveye dönüştü" dedi.

...

İstanbul'da devriye gezen polise saldırı: 2 yaralı

Okmeydanı'nda devriye gezen polis ekiplerinin üzerine ateş açıldı. Olayda ilk belirlemelere göre bir polis memuru ile bir vatandaş yaralandı.

...

Terör operasyonları devam ediyor

Türkiye'nin birçok ilinde dün başlayan terör operasyonları bugün de devam ediyor. Polis, birçok adrese gerçekleştirdiği eş zamanlı baskınlarda çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

...

IŞİD'li keskin nişancılar sınırda böyle görüntülendi

IŞİD'li keskin nişancılar Türkiye sınırına sıfır noktaya gelerek gözetleme yaptılar.

...

Araçtan böyle fırladı

Kadın araçtan böyle fırladı. Feci kazanın adresi Ukrayna.

(İHA)

SONRAKİ HABER