Sivassporlu Fernando: "İdolum Alex"

Demir Grup Sivasspor’un Brezilyalı oyuncusu Fernando, teknik direktör Rıza Çalımbay ile ilişkilerinin çok iyi olduğunu belirterek, "Kendisi ile çok iyi bir ilişkimiz var, baba-oğul gibi diyebiliriz. Hatta bana şakadan tesislerde bazen ’Fernando Çalımbay’ dedikleri de oluyor. Aramız çok iyi, hocamızla birlikte çok mutluyuz" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sivassporlu Fernando: "İdolum Alex"

Süper Lig’de ikinci yarıya Antalya’da hazırlanan ve buradaki çalışmalarını tamamlayan Demir Grup Sivasspor’da Brezilyalı futbolcu Fernando, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Ligde liderliği beklemediklerini söyleyen deneyimli forvet, "Bulunduğumuz noktayı hiçbirimiz beklemiyorduk, burada olmamız sürpriz. Şu an en yakın rakibimize 4 puan farkla 1’inci sıradayız. Şu an şampiyonluk konusunda bir şey söylemek istemiyorum çünkü çok güçlü rakiplerimiz var ve puanlar birbirine çok yakın. Takım olarak çok iyi bir ekibiz, saha içinde ve dışında birbirimize çok iyi yardım ediyoruz. Neler olacağını zaman gösterecek" diye konuştu.

"KENDİ ATTIĞIM GOLDEN ZİYADE TAKIMIN BAŞARISINI ÖNEMSERİM"

Attığı gollerden çok, takıma verdiği katkının kendisi için önemli olduğunu belirten Fernando, "Ben kendi attığım golden ziyade takımın başarısını önemserim. Benim gösterdiğim performans takıma ne kadar katkı sağlıyorsa ve yardımcı oluyorsa benim için önemli olan odur. Önemli olan 3 puan alarak maçtan ayrılmaktır" ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER