için kaldı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Türk Konseyi Genel Sekreteri Amreyev ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Konseyi) Genel Sekreteri Baghdad Amreyev ile bir araya geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Türk Konseyi Genel Sekreteri Amreyev ile görüştü

Bakan Çavuşoğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Türk Konseyi Genel Sekreteri Baghdad Amreyev ve Konseyin Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Kocaman ile samimi bir görüşme yaptığını kaydetti.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">📌Türk Keneşi Genel Sekreteri Baghdad Amreyev&amp;Gn.Sek.Yrd <a href="https://twitter.com/omerkocaman?ref_src=twsrc%5Etfw">@omerkocaman</a> ile samimi bir görüşme yaptık.<br>📌“Türk Dünyası Vizyonu 2040, Türk Konseyi Stratejisi 2020-2025” çalışmasını ele aldık.<br>📌Müteakip resmi Zirvesine evsahipliği yapacağız.<br>📌Desteğimiz devam edecek. <a href="https://t.co/sUowtAW4sR">pic.twitter.com/sUowtAW4sR</a></p>&mdash; Mevlüt Çavuşoğlu (@MevlutCavusoglu) <a href="https://twitter.com/MevlutCavusoglu/status/1344253496292421634?ref_src=twsrc%5Etfw">December 30, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER