için kaldı

Ali Çetin: "Hedefimiz ilk 5 ve borçsuz kulüp"

 Süper Lig takımlarından Yukatel Denizlispor'un kulüp başkanı Ali Çetin, 10 milyon avroyla Türkiye'de kurulan en güzide ve en iyi takımlardan birinin Denizlispor olduğunu belirtti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ali Çetin: "Hedefimiz ilk 5 ve borçsuz kulüp"

Çetin, Şemikler'deki Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, 11 ay önce göreve geldiklerinde mali durumlarından dolayı fırıncının kendilerine ekmek vermediğini, futbolcuların antrenmana çıkmadığını hatırlattı.

Şeffaflık ilkesi çerçevesinde, günlük gelir gider tablolarının tamamının yönetim tarafından paylaşıldığını dile getiren Çetin, ilk göreve geldikleri dönemde kulübün 36 milyon 508 bin 543 lira borcu bulunduğunu kaydetti.

Çetin, bu rakamın içine geçen sezon sonuna kadar tahakkuk edecek borçların hiçbirinin dahil olmadığını aktararak, "Bununla beraber borcumuzun tamamı 63 milyon 656 bin 400 lira. Geldiğimizden beri aldığımız bağış ve reklam gelirlerinin tamamı, geldiğimiz gün itibarıyla aldığımız bağış ve sponsorluk bedellerinin tamamı 37 milyon 280 bin lira. Bu, herhalde Denizlispor tarihinde ilk defadır. Çok ciddi bir para geliri sağladık. Şu anda kulübün bugün itibarıyla yaptığımız transferlerden ödeyeceğimiz peşinatlar ödendikten ve 2 aylık maaşları ödendikten sonra kalan borcu 31 milyon 151 bin 342 lira. Bu rakamların tamamını herkes istediği zaman görebilir. Bizim her şeyimiz açık." ifadesini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER