Genç iş adamı ölümden döndü… Tefeciler depoda ellerini bağlayıp başına zincirle vurdu

Tefecilerin tuzağına düşen genç iş adamı ölümden döndü. Faizle para aldığı kişilere olan borcunu ödeyemeyen Numan Hekim K. (27), 5 kişi tarafından boş bir depoya götürüldü. Şüpheliler, ellerini iple bağladıkları K.’nın başına silah dayadı, zincirle vurdu. İş insanı K.’nın bir arkadaşına attığı mesajla olay yerine gelen polis, 5 şüpheliden 4’ünü yakaladı. 4 şüpheli dün tutuklanırken, kaçan şüpheli için de yakalama kararı çıkarıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Genç iş adamı ölümden döndü… Tefeciler depoda ellerini bağlayıp başına zincirle vurdu

Olay önceki gün Kocaeli Gebze’de yaşadı. Ailesi inşaat işleri yapan kendisi de nalbur dükkânı işleten Numan Hekim K.’nin işleri 4 yıl önce bozuldu. İşleri bozulunca, Gebze’de tefecilik yapan kişilerden faizle para almaya başlayan K., girdiği girdaptan bir türlü kurtulamadı. Aldığı ana paranın fazlasını ödese de, tefecilerden kurtulamadı. Kimi zaman, bir tefecinin borcunu kapatmak için bir başka tefeciden para aldı.

90 BİN LİRA YERİNE 150 BİN TL

Film senaryolarını aratmayan olay ise 21 Haziran günü yaşandı. Anılan gün Erhan Tosun, Numan Hekim K.’yi aradı; görüşmeleri gerektiğini söyledi. Tosun, bir süredir tutuklu bulunan kuzeni Ali Tosun’un, K.’den olan 90 bin TL’lik alacağını 150 bin TL olarak ödemesi için kendisine baskı kuruyordu. K.’nin faizle borç para aldığı bir diğer isim ise, 10 gün kadar önce cezaevinde çıkan Uğur Özgen’di. K., en son, borcuna karşılık Özgen’e verdiği 75 bin TL’lik çeki de ödeyemedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER