için kaldı

Chelsea ile Liverpool'dan Trabzonsporlu kapışma!

Premier Lig'de Chelsea ile Liverpool karşı karşıya gelecekken iki takım zorlu maç öncesi birbirlerine Trabzonspor'un yıldızları Sturridge ve Obi Mikel üzerinden mesajlar yolladılar.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Chelsea ile Liverpool'dan Trabzonsporlu kapışma!

İngiltere Premier Ligi’nde haftanın maçında bu akşam Chelsea, sahasında Liverpool’u konuk edecek. Maç öncesi paylaşımlara ise Trabzonspor'un yıldızları damga vurdu.

Karşılaşma öncesinde Kırmızılar, geçen sezon 7. haftada Stamford Bridge’de oynadıkları maçta 90. dakikada Sturridge’in attığı harika beraberlik golünü, “Stamford Bridge’ye yaptığımız son ziyarette... Ne vuruş ama” ifadeleri ile paylaştı.

 <blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">On our last visit to Stamford Bridge...<br><br>What a strike, <a href="https://twitter.com/DanielSturridge?ref_src=twsrc%5Etfw">@DanielSturridge</a> 😱🔥 <a href="https://t.co/ay5zV0Z50d">pic.twitter.com/ay5zV0Z50d</a></p>&mdash; Liverpool FC (@LFC) <a href="https://twitter.com/LFC/status/1175330826340294656?ref_src=twsrc%5Etfw">September 21, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER