Son dakika: Galatasaray Başkanı Burak Elmas: Ne kadar eleştiri olursa olsun...

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği'nin (1905 GSYİAD) 'Yılın Sarı-Kırmızı Kareleri' etkinliği ödül töreninde bir açıklama yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Galatasaray Başkanı Burak Elmas: Ne kadar eleştiri olursa olsun...

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın açıklamaları şu şekilde:

Galatasaray'ın sürdürülebilir bir geleceğe yürümesini ve Galatasaray'ın bu yürüyüşünü birlikte yapmasını önemsiyoruz. Bundan asla imtina etmeyeceğiz. Ne kadar eleştiri olursa olsun ki eleştiri doğaldır. Ne kadar kasıtlı engellemeler olursa olsun başta söylediğimiz gibi sürdürülebilire başarılarla dolu geleceği kurmak ve Türk sporunun geleceğine de katkı yapmak için geldik. Popüler olmak, dönemsel olarak alkışlanma niyetimiz yok. Geriye baktığımızdayaptığımız işlerin amacımıza katkısını değerlendireceğiz. Sessiz çoğunluk olarak kastettiğimiz Galatasaraylıların bu dönem daha sesli olması, eleştirecekleri şeyleri eleştirmelerini ancak doğruların da arkasında olmalarını istiyoruz. Kutuplaşmadan beslenen insanları da ortada gözükür bırakmamasını camiamızdan rica ediyorum. Hepimizin amacı bir, umarım amacımıza camia olarak birlikte yürüteceğiz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER