için kaldı

160 km hızla çarpmıştı! Hem bacağını kaybetti hem kusurlu sayıldı

Geçen yıl Mersin-Adana otoyolunda yaşanan bir trafik kazası sonrası hazırlanan bilirkişi raporu tartışmaya neden oldu. Hafif kaza yapan aracının yanında duran sürücü Remzi Tokatlı, 160 kilometre hızla gelen başka bir aracın çarpması sonucu bir bacağını kaybetti. Tokatlı’nın yanında bulunan kişinin ise boynu kırıldı. Hazırlanan raporda Tokatlı ile birlikte, kendilerine yardım için gelen aracın sürücüsü de kusurlu sayıldı. Kazazedelerin avukatı, raporun yanlı hazırlandığını öne sürerek savcılığa başvurdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
160 km hızla çarpmıştı! Hem bacağını kaybetti hem kusurlu sayıldı

OLAY geçen 16 Nisan günü Adana-Mersin otoyolunda yaşandı. Yağışlı ve sisli havada yol alan Remzi Tokatlı ve Yusuf Topkara’nın içinde bulundukları araç, yağış nedeni ile bariyerlere çarptı. Tokatlı ve Topkara, herhangi bir yara almadıkları araçtan indi. İkili, dörtlüleri yakarak, diğer araçların güvenli bir biçimde geçmelerini sağladı. İkili bu şekilde 20 kadar aracın geçişini sağladı. Bu sırada, Adana’dan gelip İzmit’e giden bir aracın sürücüsü, kaza yapan otomobilin önüne gelerek durdu.

SANİYELER İÇİNDE ÇARPTI

Kaza yapan otomobilin sürücü Remzi Tokatlı (39) bu esnada, bagajda bulunan reflektörlü trafik kulesini çıkarıp yola koymak istedi. Kuleyi alan Topkara’ya, saniyeler sonra, 160 kilometre hızla gelen bir araç çarptı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER