Kadir Topbaş vefatının 1’inci yılında Bağcılar’da anıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Dr. Kadir Topbaş, vefatının birinci yıldönümünde Bağcılar’da düzenlenen özel bir programla anıldı. Topbaş’ın eşi ve çocuklarının da katıldığı anmada yayınlanan sinevizyon gösterisi davetlilere duygu dolu anlar yaşattı. Gözyaşlarını tutamayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Buradaki kadim dostlar bundan sonraki süreçte yeni Kadir Abiler yetiştirmek zorunda” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kadir Topbaş vefatının 1’inci yılında Bağcılar’da anıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ın ölümünün birinci yıldönümü nedeniyle Bağcılar’da özel bir tören düzenlendi. Bağcılar Belediyesi ve Ensar Vakfı iş birliğiyle Dr. Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda gerçekleşen programa; Topbaş’ın eşi Özleyiş Topbaş, çocukları, dostları, mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Kuran-ı Kerim okunmasının ardından dev ekranda Topbaş’ı anlatan slayt gösterisi, salonda duygu dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Görüntüler eşliğinde zamanda yolculuğa çıkan Topbaş ailesi fertleri ve izleyenler gözyaşlarını tutamadı. Topbaş’la uzun süre çalışan AK Parti eski milletvekili Feyzullah Kıyıklık, övgüyle bahsettiği Topbaş için “Çok sevdiğim ve takdir ettiğim bir insandı. Bir müddet avukatlığını yaptım ama avukatlık hiçbir işi olmayan herkesin çok güzel davranan biriydi. Ahlaklı, edepli, dürüst ve mert bir insandı. Bu konuda kendisine her zaman şahitlik ederim. Birlikte güzel işler yaptık. İstanbul Büyükşehir’in elde edilmesinde, Türkiye’de belediyeciliğin oturmasında buradaki çalışmaların çok büyük önemi vardı” dedi.

Kadir Topbaş vefatının 1’inci yılında Bağcılar’da anıldı - Resim : 1

HERKESİN DERDİYLE İLGİLENİRDİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER