Merih Demiral'dan koronavirüs açıklaması!

Juventus'ta forma giyen A Milli takımızın da yıldızı olan Merih Demiral, koronavirüs testi pozitif çıkan Rugani'nin paylaşımına yönelik bir açıklamada bulundu.

GASTE24 GASTE24
Merih Demiral'dan koronavirüs açıklaması!

İtalyan devi Juventus'ta oynayan A Milli takımızın da yıldızı olan Merih Demiral, koronavirüs testi pozitif çıkan Rugani'nin paylaşımına yönelik bir açıklama yaptı.

Haber7'de yer alan habere göre, durumunun iyi olduğunu söyleyen Merih Demiral, "Covid 19 sebebiyle kulübümüz tedbir amaçlı bazı kararlar aldı. Bu yüzden ben de çalışmalarıma bir süre evimde devam edeceğim. Sağlığım gayet iyi ve panik oluşturacak bir durum yok. Desteklerini iletenlere teşekkürler. Lütfen sizler de gerekli tedbirleri alın." ifadelerine yer verdi.

Merih Demiral'dan koronavirüs açıklaması! - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER