için kaldı

Kanadalı genç ölü bulundu

İstanbul Fatih’te, dün sabaha karşı 03.50’de, bir ihbar üzerine polis Molla Gürani Mahallesi Şakrak Sokak Numara 2’deki binanın merdivenlerinde bir kadının cansız bedenini buldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kanadalı genç ölü bulundu

Vücudunda darp, ateşli ya da kesici alet izi bulunmayan kadının cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis, Kanadalı Nadia Paige Alejandra Sepulveda (20) olduğunu belirlediği kadının 3 numaralı daireye gelip gittiğini belirledi ve dairedeki Cezayirli Mehdi S., Sami B. ve İdris R.’yi gözaltına aldı. Mehdi S., Sepulveda’nın eski erkek arkadaşı olduğunu, gece yarısı eve geldiğini, erkek arkadaşları olması nedeniyle içeri almadığını, ilerleyen saatlerde dışarı çıktığında apartman içindeki pencere koluna hırkayla asılı olarak gördüğünü, hırkayı kurtarınca merdivene düştüğünü öne sürdü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER