için kaldı

BAE'de 2 kişide daha koronavirüs tespit edildi

Birleşik Arap Emirlikleri'inde (BAE) 2 kişide daha yeni tip koronavirüs (Kovid -19) tespit edilmesiyle birlikte ülkede virüse yakalananların sayısı 11'e yükseldi.

VATAN VATAN
BAE'de 2 kişide daha koronavirüs tespit edildi

BAE Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, virüse yakalanan  Çin uyruklu bir kişiyle temas ettikleri anlaşılan 34 yaşındaki bir Filipinli ile  39 yaşındaki bir Bangladeşlide Kovid-19 tespit edildiği belirtildi.   Açıklamada, virüsün yayılmasını engellemek için söz konusu kişilerle  temas kuran herkesin sağlık kontrolünden geçirildiği aktarıldı.   Ülkede Kovid -19 tespit edilen kişi sayısı 11'e yükseldi.   BAE'de ilk Kovid-19 vakası 29 Ocak'ta Çin'in Vuhan kentinden gelen bir  aile fertlerinde görülmüştü.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER