Son dakika haberi... Şırnak'ta hayatını kaybeden uzman çavuş, eşi ve oğluna acı veda!

Son dakika haberi... Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde otomobilin çaya devrilmesi sonucu Uzman Çavuş Serhat Serdar Önal (24), eşi İlayda Önal (24) ve oğlu Adil Efe Önal (3) hayatını kaybetmişti. Kazada hayatını kaybeden uzman çavuş, eşi ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberi... Şırnak'ta hayatını kaybeden uzman çavuş, eşi ve oğluna acı veda!

Şırnak’ta kazada hayatını kaybeden uzman çavuş, eşi ve oğlu için bugün Asri Mezarlık’ta bulunan Bahaeddin Nakıboğlu Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.

AİLELERİ GÜÇLÜKLE AYAKTA DURDU

Törene; Gaziantep Valisi Davut Gül, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez, ilçe kaymakamları ile şehidin yakınları katıldı. Cenazede hayatını kaybeden uzman çavuş ve eşinin aileleri güçlükle ayakta durdu. Uzman çavuşun Türk bayrağına sarılı tabutuna kapanan annesi Hatice Önal ve yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Uzman çavuşun eşi İlayda Önal’ın annesi Songül Köse de kızının ve torununun tabutuna sarılarak ağladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER