Yoksa '50 bin dolarlık fakirhane' yalan mıydı? Musk'ın lüks malikâne hayatı...

İş insanı Elon Musk bir süredir fiziksel varlıklarını azalttığını, hayatını şirketinden kiraladığı 50.000 dolar değerinde bir küçük evde sürdürdüğünü söylüyor. Yalan da değil, ikametgâhı gerçekten 50 yıllık tek katlı bir evde görünüyor. Ancak ABD basınında geçtiğimiz günlerde çıkan haberler, madalyonun diğer yüzünde Musk'ın bambaşka bir hayatı olduğuna işaret ediyor...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yoksa '50 bin dolarlık fakirhane' yalan mıydı? Musk'ın lüks malikâne hayatı...

ABD'nin en çok okunan haber dergilerinden TIME'ın geçtiğimiz hafta Tesla'nın ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ı "Yılın Kişisi" seçmesi birçok tartışmanın da fitilini ateşledi. Musk bu payeyi hak etti mi etmedi mi orası ayrı bir tartışma konusu ancak yazının ilk cümlesi üzerine biraz konuşmayı hak ediyor.

TIME'daki yazı, "Dünyanın en zengin adamının sahip olduğu bir ev yok..." diye başlıyor.

Aslında bu çok yeni bir bilgi değil. Aksine Musk'la ilgili en iyi bilinen detaylardan beri. Zira Musk, her fırsatta "bir evi olmadığının" altını çizerek, dünyanın geri kalanının bunu bir an bile unutmaması için elinden geleni yapıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER