Cihat Şener kimdir, kaç yaşında ve nereli? Cihat Şener ne iş yapıyor?

Cihat Şener, katıldığı bir televizyon programında Nagehan Alçı ile girdiği diyalog nedeniyle ülke gündemine geldi. Uzman eğitimci Cihat Şener, katıldığı canlı yayından Nagehan Alçı’ya sert çıkarak yayından ayrılmak istediğini söyledi…

POSTA POSTA
Cihat Şener kimdir, kaç yaşında ve nereli? Cihat Şener ne iş yapıyor?

Cihat Şener, TRT ekranlarında yayınlanan “Hayatımız Sınav” isimli programla yıllardır milyonlara sesleniyor. Katıldığı canlı yayında yüz yüze eğitim konusunda değerlendirmede bulunduğu sırada Nagehan Alçı’nın sözünü kesmesine katlanamayan Cihat Şener, tepkisini sert sözlerle dile getirdi…

Cihat Şener kimdir, kaç yaşında ve nereli? Cihat Şener ne iş yapıyor? - Resim : 1

CİHAT ŞENER KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

1953 yılında doğan Cihat Şener, İzmir Atatürk Lisesi’nden mezun olduktan sonra lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Matematik Öğretmenliği Bölümü’nde tamamladı.

Birçok öğretim kurumunda otuz dört yıl öğretmenlik, yöneticilik, danışmanlık yapan ünlü isim, 14 yıl önce HBB TV’de eğitim ve gençlik programı yapmaya başladı.  TV8′de devam ettiği yayın hayatını ise uzun yıllar boyunca TRT ekranlarında yayınlanan programı “Hayatımız Sınav” adıyla sürdürdü.

Evli ve iki çocuk babası Cihat Şener, Hayatımız Sınav- Yaşanabilir Hayat Kılavuzu adında bir de kitap kaleme almıştır.


 

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER