için kaldı

Deventer Türk Başkonsolosluğu Nerededir? Konsolosluk İletişim Bilgileri, Adresi, Telefon Numarası Ve Çalışma Saatleri

Deventer Türk Başkonsolosluğu ile askerlik, pasaport ve tüm T.C. vatandaşlık hizmetlerini alabilirsiniz. Deventer Türk Başkonsolosluğu ile yapılacak olan tüm işlemlerde mutlaka çalışma saatlerine ve randevu sistemine dikkat etmek gerekir. İşte Deventer konsolosluğuna dair merak edilenler.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Deventer Türk Başkonsolosluğu Nerededir? Konsolosluk İletişim Bilgileri, Adresi, Telefon Numarası Ve Çalışma Saatleri

Hollanda'da bulunan Türkler Deventer Türk Başkonsolosluğu ile tüm idari ve resmi işlemler, Türk vatandaşları için kısa sürede yapılmaktadır.

 Deventer Konsolosluk

 Deventer Konsolosluk işlemleri özellikle Türklerin o ülkedeki tüm resmi işlemlerinin yapılmasını sağlar. Başta evlilik, askerlik ve pasaport işlemleri olmak üzere tüm resmi işlemler Deventer Konsolosluğu tarafından halledilmektedir. Konsolosluk bu işlemlerin yürütülmesinde randevu sistemine uygun çalışmaktadır. Bu nedenle, işlemler için konsolosluğa gidecek olan kişilerin mutlaka çalışma saatlerine uygun şekilde randevu alması gerekir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER