Özyalçın: Kazanmak güzel bir şey

Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, " Kazanmak güzel bir şey. Taraftarlarımıza bir armağan olsun" dedi.

F5HABER F5HABER
Özyalçın: Kazanmak güzel bir şey

Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, " Kazanmak güzel bir şey. Taraftarlarımıza bir armağan olsun" dedi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında evinde karşılaştığı Gaziantepspor'u 3-1 mağlup etti. Mücadele sonrasında Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın ile Başkan Yardımcısı Eşref Alaçayır, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Dün İstanbul'da yaşanan patlama ilgili konuşan Özyalçın, "Dün Beşiktaş-Bursaspor maçından sonra yaşanan acı olayı, Türkiye'nin bir daha yaşamamasını diliyorum. Bugün Galatasaray ve Gaziantep takımları, seremonide terör saldırısını kınayan bir davranış içerisindeydiler. Galatasaray Kulübü yönetim kurulu adına bu olayları kınıyoruz" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY HER MAÇI KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKAR"

Süper Lig'de şampiyonluk adaylarının 25. hafta maçlarından sonra daha belirgin olduğunu söyleyen Özyalçın, "Bizim de 25. haftadan sonra daha kolay maçlarımızın olacağı varsayımındayım. Galatasaray bugünkü maçı tipik bir lig maçı şeklinde oynadı. Galatasaray büyük bir takım ve her maça kazanmak için çıkar. O nedenle ben öncelikle sporcularımızı kutluyorum. Kazanmak güzel bir şey. Taraftarlarımıza bir armağan olsun" ifadelerini kullandı.

ALAÇAYIR: "TERÖRÜ LANETLİYORUZ"

Terör saldırılarını lanetleyen Eşref Alaçayır ise, "Gerçekten oyuncuların beraberce seyircileri selamlaması, teröre rağmen birlik ve beraberliğin devam edeceğini gösterdi. Terörü lanetliyoruz. İnşallah bir daha böyle bir olayla karşı karşıya kalmayız. Selçuk İnan'ın polis kardeşimizi seyircilere götürüp, selamlatması çok güzel bir hareketti. Selçuk İnan'ı da özellikle kutluyorum" dedi.

"İYİ BİR NETİCE"

İkinci yarıda daha iyi oynadıklarını vurgulayan Alaçayır, "Gaziantepspor karşısında özellikle ikinci yarıda çok iyi bir mücadele ortaya koyduklarını anlatarak, "İkinci devre oynadıkları oyundan dolayı Galatasaraylı futbolcuları kutluyorum. Gerçekten baya gol pozisyonuna girdiler. Şansızlık ve Gaziantepspor kalecisinin şahane oyunuyla bu akşam maalesef 3 golde kaldık. Sonuç olarak iyi bir netice. İnşallah bundan sonra böyle devam eder" ifadelerini kullandı.

(İHA)

SONRAKİ HABER