Karius Galatasaray'a Aslan kesiliyor

Siyah beyazlı takımda performansı en çok tartışılan isimler arasında yer alan Karius, G.Saray’a karşı oynadığı 4 maçın 3’ünde kalesini gole kapatırken, 15 şutun 13’ünü kurtarmayı başardı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Karius Galatasaray'a Aslan kesiliyor

Beşiktaş’ın en çok tartışılan isimlerinden Loris Karius, Türkiye’deki en başarılı maçlarını Galatasaray karşısında sergiledi. Sarı kırmızılı ekiple oynanan 4 derbinin 3’ünde gol yemeyen karius, kalesine gelen 15 şutun 13’ünü kurtardı. Beşiktaş dünkü maç hariç diğer üç derbinin ikisini 1-0’lık skorlarla kazanırken, diğerinde 2-0 mağlup oldu.

BU sezon Süper Lig ve Avrupa’nın 5 büyük liginde Galatasaray’dan daha az gol yiyen tek takım Real Madrid. İspanyol ekibi kalesinde 19 gol görürken, sarı kırmızılı takım 20 gol yedi.

Beşiktaş, 3 Aralık 2016’daki Fenerbahçe karşılaşmasından bu yana ilk kez bir lig maçının ilk yarısında şut çekemedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER