ABD'de kan donduran olay! Öldürdü, kesti, yedi

Kan donduran olay ABD'nin Indiana eyaletine bağlı Jeffersonville şehrinde gerçekleşti. 38 yaşındaki Joseph Oberhansley, eski kız arkadaşını bıçaklayarak öldürdü, beynini yedi.

VATAN VATAN
ABD'de kan donduran olay! Öldürdü, kesti, yedi

Eylül 2014'te Tammy Joe Blanton bir kamp alanında beyninin ve organlarının bir bölümü çıkarılmış halde bulunmuştu.   Olayla ilgili olarak 38 yaşındaki Joseph Oberhansley'den şüphelenilmiş, evinde kan ve kemik dolu bir tabak bulunmuştu. Oberhansley'in eski kız arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü, kalbini,akciğerini ve beynini elektrikli testere ile açarak yediği ifade edilmişti.   Kan donduran olayın Tammy Joe Blanton'ın evinde gerçekleştiği açıklanmıştı. Olayla ilgili olarak yargılanan Oberhansley'in Ekim 2017’de yargılanmak için cezai ehliyetinin olmadığına karar verilmiş ancak geçtiğimiz Kasın ayında zanlının yargılanabileceğine karar verilmişti.   Oberhansley’nin yargılanmasına 17 Ağustos’ta devam edilecek. Zanlı suçlu bulunursa şartlı tahliye olmaksızın müebbet hapis ile cezalandırılacak. (CNNTÜRK)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER