için kaldı

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan yayın ihalesi ve hakem açıklaması

Süper Lig Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bugün yapılan toplantının çıkışında toplantıdaki gündem maddeleri hakkında açıklama yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan yayın ihalesi ve hakem açıklaması

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Geçtiğimiz aylar içerisinde kurda yaşanan dalgalanmanın kulüpler üzerindeki etkisini konuştuk. Özellikle Anadolu kulüplerimiz finansal olarak zor durumdalar. Süper Lig'de hayatını devam ettirmeye çalışan bir kulübün maaş bütçesi 8-10 milyon Euro en az. Bugün baktığımız zaman 200 bin Euro oyuncu maaşını dahi karşılayamayacak olan kulüplerimiz var. Çok büyük sıkıntı içerisindeler. Bunun nedenleri arasında azalan yayın geliri, seyirci gelirinin azxalması, ürün satışının az olması... Bunu detaylarıyla konuştuk. Biz de Dört büyük kulüp ve Başakşehir olarak elimizden geldiğince Anadolu kulüplerine yardımcı olacağımızın sözünü verdik.

"300 MİLYON TL'LİK SÖZ ACİLEN TUTULMALI"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER