Yeni Malatyasporlu Haddadi'den Türk vatandaşlığı müjdesi

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Yeni Malatyaspor'un yeni transferlerinden Oussama Haddadi, açıklamalarda bulundu. Türkiye'deki futbolun Fransa'dan daha iyi olduğunu kaydeden Tunuslu oyuncu, 1 ay sonra Türk vatandaşlığına geçeceğini ve adının ise Mehmet olacağını dile getirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yeni Malatyasporlu Haddadi'den Türk vatandaşlığı müjdesi

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un Tunuslu yeni transferi Oussama Haddadi, Türk vatandaşlığına geçeceğini söyledi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu'da kamp yapan sarı-siyahlıların 29 yaşındaki futbolcusu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haddadi, "Bir ay içinde Türk olacağım. Benim eşim de Türk. Bir nevi iç güveysi geldim. Türk olunca ismimin Mehmet olmasını istiyorum. Evlendikten sonra böyle bir hak doğdu. Ben de bu hakkı geri çeviremezdim. Türkiye'de olmaktan çok mutluyum. Burayı çok seviyorum ve kültürüne aşığım. İnşallah yakında Türk olacağım." şeklinde konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER