Mustafa Özat: 'Bu ligde güzel şeyler yapmak istiyoruz'

Atakaş Hatayspor Genel Sekreteri Mustafa Özat, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldıkları müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mustafa Özat: 'Bu ligde güzel şeyler yapmak istiyoruz'

Çok mutlu olduklarını söyleyen Özat, "Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Benim büyük meselem’ dediği, 23 uygarlığın 13’üne ev sahipliği yaptığı Hatay’ı temsil etmenin bilincindeyiz. Bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. Bu ligde güzel şeyler yapmak istiyoruz. Kalıcı olmak en büyük arzumuz. Bunu yaparken sportmenliği de bırakmak istemiyoruz. Puan ve puanlar almaya geldik. Geçen haftaki başarının tesadüf olmadığını gösterdik. 9 kişi kalmasak daha iyi olacaktı. Ama eksik kalmamıza rağmen takım olma ruhunu gördük. 9 kişi ile takım olabildiğimizi tüm Türkiye’ye gösterdik. Atakaş Hatayspor’un bundan sonra sportif başarıları konuşulacak. Skordan çok güzel oyun ve sportmenlik bizim için çok önemli. Hatay kültürü bunu gerektiriyor. 4-5 ay önce futbol oynanmazken bugün futbolun zevkini yaşıyoruz. Umarım pandemi biter ve taraftarlarla da buluşuruz" dedi.

"CUMARTESİ GÜNÜ KENDİ SAHAMIZDA OYNAYACAĞIZ"

Cumartesi günkü Kasımpaşa maçını yeni statlarında oynayacaklarını açıklayan Özat, "Federasyon bunu bildirdi. Stadımız her şeyiyle hazır. Stadımızda herkesi misafir edeceğiz. Futboldan ekmek kazananların keyif almasını istiyoruz. Hepimizin bir sorumluluğu var" ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER